Kinderen

Partnerschap eindigt, ouderschap blijft. Hoe regelt u dit duurzaam? Niet alleen op papier maar zo dat het echt werkt. Hoe zorgt u samen dat uw kind zo min mogelijk last heeft van de scheiding?  Hoe organiseert u dit? Hoe gaat het met wonen, de school/opvang en hoe regelt u de financiën?  Deze punten en al uw andere vragen bespreekt u tijdens het traject. Door gezamenlijke belangen te zoeken kunnen we draagvlak creëren en zijn oplossingen te vinden. De afspraken komen in het ouderschapsplan bij het convenant.

Clara Boel is gecertificeerd KIES mediator. Ze plant ook een kindgesprek als onderdeel van het scheidingstraject. De inhoud en het belang hiervan bespreekt ze graag met u. Meer informatie kunt u ook vinden op www.kiesvoorhetkind.nl.

Maak nu een afspraak

Benieuwd wat Modern Uit Elkaar voor jullie kan betekenen? Wij willen graag gelijkwaardigheid en transparantie en spreken graag beide partners om te vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen. Je kunt ons bellen, whatsappen of, e-mailen om een afspraak te maken. Vragen stellen kan altijd. Wij zijn er voor jullie beiden. Op verzoek ook op zaterdagochtend of in de avond.

MAAK EEN AFSPRAAK
Jacqueline
"Ik was verrast hoe goed Clara naar ons luisterde en hoe ze de aandacht voor ons beide wist te verdelen"
Aron
“Mijn kinderen vonden het fijn ook hun verhaal te kunnen doen en te vertellen wat zij belangrijk vonden”
 "Corona heeft onze aandacht en conflicten vragen juist nu om een oplossing. Onze dienstverlening gaat daarom door. In overleg met u maken we een keuze voor beeldbellen via Zoom of Microsoft Teams of een fysiek gesprek (1,5 meter afstand is geborgd en we zijn alert op de hygiënemaatregelen)."