Contact

Ons bezoekadres is:

Modern uit elkaar Drachten
Clara Boel, MfN registermediator
Gauke Boelensstraat 120
9203 RS Drachten

E-mail: info@modernuitelkaar.nl
Telefoon: 0512 549 076
Mobiel: 06 2957 8569

Afspreken

Tussen 9 en 5 uur zijn we bereikbaar op bovenstaand adres. Op uw verzoek en op afspraak kunt u met ons afspreken op zaterdagochtend of op een avond.

U kunt het formulier hieronder invullen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wilt u liever zelf contact met ons opnemen dan kan dat uiteraard ook. U kunt bellen met een van de bovenstaande telefoonnummers.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens en gebruiken uw gegevens die u invult op ons contactformulier alleen voor het maken van een afspraak of het geven van informatie.
Wanneer er geen afspraak tot stand komt, zullen de gegevens direct worden vernietigd. Wanneer er wel een afspraak tot stand komt, dan ontvangt u onze privacyverklaring waarin beschreven staat hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

  Maak nu een afspraak

  Benieuwd wat Modern Uit Elkaar voor jullie kan betekenen? Wij willen graag gelijkwaardigheid en transparantie en spreken graag beide partners om te vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen. Je kunt ons bellen, whatsappen of, e-mailen om een afspraak te maken. Vragen stellen kan altijd. Wij zijn er voor jullie beiden. Op verzoek ook op zaterdagochtend of in de avond.

  MAAK EEN AFSPRAAK
  Jacqueline
  "Ik was verrast hoe goed Clara naar ons luisterde en hoe ze de aandacht voor ons beide wist te verdelen"
  Aron
  “Mijn kinderen vonden het fijn ook hun verhaal te kunnen doen en te vertellen wat zij belangrijk vonden”
   "Corona heeft onze aandacht en conflicten vragen juist nu om een oplossing. Onze dienstverlening gaat daarom door. In overleg met u maken we een keuze voor beeldbellen via Zoom of Microsoft Teams of een fysiek gesprek (1,5 meter afstand is geborgd en we zijn alert op de hygiënemaatregelen)."