Contact

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis. U kunt rustig bellen of mailen om hiervoor een afspraak te maken. In het kennismakingsgesprek luisteren we naar uw verhaal en uw wensen, wij geven aan wat we voor u kunnen betekenen, wat de aanpak, het tijdspad en de kosten worden.

Mediationgesprekken plannen we in overleg met u. Op uw verzoek kan dit ook in de vroege avond en op zaterdagmorgen, de locatie is bespreekbaar. Ook bij u thuis afspreken is mogelijk.

Andere vragen? U kunt het formulier hieronder invullen of even bellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Vanwege de Corona maatregelen is het kantoor niet altijd bezet.

Ons bezoekadres is:

Modern uit elkaar Drachten
Clara Boel, MfN registermediator
Gauke Boelensstraat 120
9203 RS Drachten

E-mail: info@modernuitelkaar.nl
Telefoon: 0512 549 076
Mobiel: 06 2957 8569

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens en gebruiken uw gegevens die u invult op ons contactformulier alleen voor het maken van een afspraak of het geven van informatie.
Wanneer er geen afspraak tot stand komt, zullen de gegevens direct worden vernietigd. Wanneer er wel een samenwerking volgt ontvangt u onze privacyverklaring waarin beschreven staat hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

  Maak nu een afspraak

  Benieuwd wat Modern Uit Elkaar voor u kan betekenen? Wij willen graag gelijkwaardigheid en transparantie. Als het gaat om een kennismaking, dan is dit gesprek met beide partners. Heeft u vragen? U kunt ons rustig bellen, whatsappen of e-mailen. Op verzoek plannen we ook afspraken op zaterdagochtend of in de avond.

  MAAK EEN AFSPRAAK
  Jacqueline
  "Ik was verrast hoe goed Clara naar ons luisterde en hoe ze de aandacht voor ons beide wist te verdelen"
  Aron
  “Mijn kinderen vonden het fijn ook hun verhaal te kunnen doen en te vertellen wat zij belangrijk vonden”