Over Ons

Als professionele ervaren mediators helpen we u met het oplossen van conflicten waaronder het begeleiden van (echt)scheidingstrajecten. Beide partijen kunnen verder, daar gaat het om.

Mediator Clara Boel is het gezicht van de mediationtak in het pand aan de Gauke Boelensstraat 120 in Drachten. Ze verstaat haar vak en is geregistreerd in het kwaliteitsregister van de MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Ze heeft de opleiding voor mediator gevolgd bij het expertisecentrum voor conflictmanagement in Groningen en een aanvullende opleiding voor familiemediation. In haar vrije tijd is ze ook buurtbemiddelaar. Jaarlijks volgt ze opleidingen en trainingen om haar vak bij te houden. Clara is open, integer en gedreven partijen verder te helpen. Door de jaren heen heeft ze een brede kennis en ervaring opgebouwd in arbeids- en familiekwesties. Ook erfeniskwesties behoren tot onze expertise.

Clara Boel werkt in een netwerk samen met andere mediators waardoor waarneming is geborgd. Als het belangrijk is een beter resultaat te bereiken betrekt ze – in samenspraak met u – specialisten als daar zijn fiscalisten, pensioenadviseurs, loopbaanadviseurs, kindercoaches.

U kunt een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek of gewoon even bellen om uw vragen te bespreken. Telefoon 0512 549 076 of mailen naar info@modernuitelkaar.nl. Clara Boel vertelt u graag over een aanpak die past bij uw situatie en wensen. Op basis van uw situatie en vraag maakt ze een inschatting van de kosten.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. Er zijn gespreksmogelijkheden op andere locaties zoals Heerenveen, Gersloot, Sneek, Leeuwarden en Oldeberkoop. We zoeken altijd een locatie en tijdstip welke past bij uw vraag en mogelijkheden. Dit kan ook bij u thuis.

Maak nu een afspraak

Benieuwd wat Modern Uit Elkaar voor u kan betekenen? Wij willen graag gelijkwaardigheid en transparantie. Als het gaat om een kennismaking, dan is dit gesprek met beide partners. Heeft u vragen? U kunt ons rustig bellen, whatsappen of e-mailen. Op verzoek plannen we ook afspraken op zaterdagochtend of in de avond.

MAAK EEN AFSPRAAK
Jacqueline
"Ik was verrast hoe goed Clara naar ons luisterde en hoe ze de aandacht voor ons beide wist te verdelen"
Aron
“Mijn kinderen vonden het fijn ook hun verhaal te kunnen doen en te vertellen wat zij belangrijk vonden”