Over Ons

Modern uit elkaar is een jonge onderneming met grote ambities. Het is onze missie u beiden te ondersteunen bij uw scheiding waardoor u weer zicht krijg op een (nieuwe) toekomst. Elke scheiding is anders en dus maatwerk. Vanuit een betrokken houding helpen we u de zakelijke en relationele kant van een scheiding in kaart te brengen. Uit elkaar gaan betekent een afscheid én een nieuw begin.

We geven zicht op uw huidige financiële situatie en de financiële situatie na de scheiding, waardoor ruimte ontstaat voor het maken van concrete afspraken. Tijdens dit proces staan wij voor u klaar.
Mediator Clara Boel is een gecertificeerd KIES mediator, zij heeft de training Kinderen in een Scheiding gevolgd.

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0512 549 076. (u wordt doorverbonden met Clara Boel, MfN registermediator) of per e-mail info@modernuitelkaar.nl.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. 

Maak nu een afspraak

Benieuwd wat Modern Uit Elkaar voor jullie kan betekenen? Wij willen graag gelijkwaardigheid en transparantie en spreken graag beide partners om te vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen. Je kunt ons bellen, whatsappen of, e-mailen om een afspraak te maken. Vragen stellen kan altijd. Wij zijn er voor jullie beiden. Op verzoek ook op zaterdagochtend of in de avond.

MAAK EEN AFSPRAAK
Jacqueline
"Ik was verrast hoe goed Clara naar ons luisterde en hoe ze de aandacht voor ons beide wist te verdelen"
Aron
“Mijn kinderen vonden het fijn ook hun verhaal te kunnen doen en te vertellen wat zij belangrijk vonden”
 "Corona heeft onze aandacht en conflicten vragen juist nu om een oplossing. Onze dienstverlening gaat daarom door. In overleg met u maken we een keuze voor beeldbellen via Zoom of Microsoft Teams of een fysiek gesprek (1,5 meter afstand is geborgd en we zijn alert op de hygiënemaatregelen)."